نرم افزار ایلوستریتور چیست
نوشته شده توسط : علی

 

ایلوستریتور یک برنامه مستقر بردار است که توسط Adobe System در سال 1985 طراحی شده است. Adobe Illustrator for Student برای ایجاد گرافیک از ابتدا مناسب تر است. ایلوستریتور برای طراحی آیکون ها ، آرم ها ، تایپوگرافی ، هنر دیجیتال ، طراحی ایزومتریک و موارد دیگر بسیار مفید است.

ایلوستریتور برای دانش آموزان یک برنامه بسیار سر راست است ، بنابراین حتی اگر مبتدی باشید می توانید هر چیزی را که می خواهید طراحی کنید. برنامه های ویرایشگر بردار مبتنی بر اندازه گیری ریاضی هستند ، در حالی که برنامه های ویرایشگر مبتنی بر پیکسل ، مانند فتوشاپ. ویرایشگرهای Bitmap در روتوش عکس ، دستکاری عکس مفیدتر هستند.

 

صنعت گرافیک در چند سال گذشته با شکوهی رو به پیشرفت بوده است. گرافیک در دنیای مجازی ما به شیوه های فراوان بال های خود را پراکنده کرده است. اموزش ایلوستریتور یکی از اصلی ترین نرم افزارهای مورد استفاده است و با کمک آن می توانیم هر چیزی را طراحی کنیم.

 

ایلوستریتور برای دانشجویان ماهر

 

ما قبلاً بحث کرده ایم که چگونه این برنامه های ویرایشگر بردار برای ایجاد طرح ها مفید هستند. حال ، بگذارید درباره Adobe Illustrator برای برنامه های دانشجویی بیشتر صحبت کنیم تا دانش ما را در زمینه طراحی برای ارتقاء سطح مهارت های خود کسب کنیم. گفته می شود که یادگیری روندی بی پایان است ، بنابراین حتی اگر در صنعت طراحی کار می کنید.

 

در اینجا چند ابزار / موضوع خاص وجود دارد که من شخصاً آنها را دوست دارم. آنها تایپوگرافی ، تصویربرداری تخت ، طراحی شخصیت ، نقشه برداری ، طراحی الگوی برای صنعت نساجی هستند.

 تایپوگرافی - هنر نوشتن

 

این در واقع در همه جا استفاده می شود ، به عنوان مثال کتاب / روزنامه ، وب سایت و حتی در زندگی روزمره مانند علائم خیابانی ، تابلوها ، بسته بندی محصولات ، پوسترها ، برچسب ها.

 

بیایید نگاهی به قلم های مختلفی بیندازیم که می توان از آنها استفاده کرد.

دوره محبوب در این گروه

 

   Serif: این یک فونت بسیار معمولی است که به دلیل ظاهر کلاسیک آن وجود دارد. این یک انتخاب خوب در مجلات و روزنامه ها است.

   سان سریف - به زبان فرانسوی به معنای "سن" است و از این رو این فونت ها مانند ساریف سکته مغزی ندارند. این قلم بیشتر در رایانه ها ، تلفن های هوشمند و تبلت ها استفاده می شود.

   صفحه نمایش - قلمهای صفحه نمایش انواع مختلفی از قلم ها مانند Script ، BlackLetters ، All Caps و ظاهری ساده و زیبا دارند.


 




:: بازدید از این مطلب : 123
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 23 مهر 1399 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: